Klinisk undersøkelse av ryggen

Klinisk undersøkelse av ryggen - Alf Sigurd Solberg, Gitle Kirkesola | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Sigurd Solberg, Gitle Kirkesola
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Klinisk undersøkelse av ryggen.pdf
ISBN
6593475039254

BESKRIVELSE

Klinisk undersøkelser av ryggen gir en oversikt over standardiserte tester til bruk ved undersøkelser av rygg, bekken, og hofte. Denne reviderte utgaven er i tillegg utvidet med kapitler om undersøkelser av kne og ankel/fot. Aktuelle tester er beskrevet i detalj, kliniske funn blir tolket og drøftet, og en rekke tester har fotoillustrasjoner.Boken retter seg mot studenter inne medisin og fysioterapi og egner seg også som oppslagsverk for helsepersonell som undersøker pasienter med belastningslidelser i rygg, bekken og underekstremiteter.

Halsmuskulatur ved inspiratorisk motstand, magemuskulatur ved forsert ekspirasjon. Kjøp Klinisk undersøkelse av ryggen fra Bokklubber Klinisk undersøkelser av ryggen gir en oversikt over standardiserte tester til bruk ved undersøkelser av rygg, bekken, og hofte. Denne reviderte utgaven er i tillegg utvidet med kapitler om undersøkelser av kne og ankel/fot. Klinisk undersøkelse av ryggen Av Gitle Kirkesola, Alf Sigurd Solberg Forlag Høyskoleforl.

Se tabellen klinisk undersøkelse hos barn. Toraksform.

RELATERTE BØKER