Legemiddelanalyse

Legemiddelanalyse - Stig Pedersen-Bjergaard, Knut E. Rasmussen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Pedersen-Bjergaard, Knut E. Rasmussen
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Legemiddelanalyse.pdf
ISBN
4057175700110

BESKRIVELSE

Den boken du nå holder i hånden, er den første norske læreboken i faget legemiddelanalyse. Den tar for seg den kjemiske kvalitetskontrollen av farmasøytiske råvarer og preparater. I tillegg fokuserer den på bestemmelse av legemidler i biologiske prøver som blodplasma og urin. Boken tar for seg relevante kjemiske analysemetoder, hvordan disse brukes i farmasøytisk sammenheng og hvilke krav som stilles til metodene. Boken er et nyttig hjelpemiddel for alle som arbeider med legemidler. Stig Pedersen-Bjergaard og Knut E. Rasmussen er professorer i legemiddelanalyse ved Farmasøytisk institutt, Universitetet i Oslo. Forskningsfeltet for begge er innenfor separasjons- og prøveopparbeidelsesteknikker for analyse av legemidler i biologiske prøver.

Selv om metodene har vært vel etablerte, PDF PSY-1001 Notater - Sammendrag Psychology: the science of mind and behaviour Labrapport 2 - legemiddelanalyse Labrapport 3 - legemiddelanalyse Labrapport 4 - legemiddelanalyse Labrapport 5 - legemiddelanalyse Labjournal - Peshwas Mofak (rettet) Den boken du nå holder i hånden, er den første norske læreboken i faget legemiddelanalyse. Den tar for seg den kjemiske kvalitetskontrollen av farmasøytiske råvarer og preparater.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245010138 Legemiddelanalyse. 503 s, tab, ill.

RELATERTE BØKER