Konkurs : enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs

Konkurs : enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs - Pål B. Börresen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål B. Börresen
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Konkurs : enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs.pdf
ISBN
2028921682461

BESKRIVELSE

Konkurs gir en innføring i reglene om enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs. Forfatteren gjennomgår de materielle reglene om konkurs, reglene om revisors oppgaver, private gjeldsoppgjør, gjeldsordning for privatpersoner, offentlige gjeldsforhandlinger, betingelsene for å åpne konkurs, beslagsrett og omstøtelse og hva som skjer med kontraktsmessige forpliktelser ved konkurs. Rettspraksis er tatt med i den grad det er nødvendig for å belyse rettsreglene. Boken inneholder i tillegg litteraturhenvisninger, lovhenvisninger, oversikt over lovforarbeider, domsregister og stikkordregister. Det er knyttet øvingsoppgaver til hvert kapittel i boken. Konkurs gir en oversiktlig fremstilling av konkursretten og er beregnet på høgskolestudenter. Også andre som trenger en innføring i regelverket om konkurs vil ha stor nytte av boken.

Vi representerer både debitorer og kreditorer og bistår både bedrifter og privatpersoner. Tredje del. Fellesregler for gjeldsforhandling og konkurs.

Børresen Forlag Cappelen Damm akademisk ISBN 9788202382728 Utgitt 2013, Myk perm pål B. Børresen.

RELATERTE BØKER