Kommunikasjon

Kommunikasjon - Eline Thornquist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eline Thornquist
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Kommunikasjon.pdf
ISBN
6290488264765

BESKRIVELSE

Kravet til mer og bedre informasjon og kommunikasjon øker i helsesektoren. Hva menes med informasjon, og hvem informerer hvem om hva?I 2.utgave av denne boka konkretiseres kommunikasjon og samhandling gjennom beskrivelser av praksissituasjoner. Forfatteren viser hvordan informasjonsutveksling og kommunikasjon er vevd inn i fagutøvelse, og hvordan helsepersonell kan bruke sin kompetanse og posisjon på forskjellig vis. I denne reviderte utgaven har brukermedvirkning og empowerment fått en mer sentral plass. Boka henvender seg spesielt til helsefaglige og medisinfaglige studieretninger.

Språket er i denne forbindelse langt det viktigste middel, og studiet av språkets psykologiske betydning har utviklet seg til en egen spesialitet, språkpsykologi. Mimikk, gester, følelsesuttrykk, kroppsholdninger og kroppsspråk kan betraktes som alternative, ofte ... Kommunikasjon er selve grunnlaget for vår eksistens både som enkeltmennesker og som samfunn.

Massekommunikasjon er kommunikasjon som foregår via massemedier. Kommunikasjon er en ferdighet som må oppøves. Du må føle deg fram ved å observere tilbakemeldingene fra brukeren.

RELATERTE BØKER