Bli en bedre sjef

Bli en bedre sjef - Julian Birkinshaw | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julian Birkinshaw
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Bli en bedre sjef.pdf
ISBN
1665699459542

BESKRIVELSE

Dette er ikke bare enda en bok om å bli en mer effektiv leder. Bli en bedre sjef forklarer hvorfor alle de velkjente rådene om god ledelse sjelden blir fulgt. Ved å rette søkelyset på ledelse slik de ansatte opplever den, gir Julian Birkinshaw oss innsiktsfulle og nyttige råd om hva vi kan gjøre annerledes - både når vi leder andre og når vi utformer de organisasjonene vi arbeider i.Birkinshaw har brukt mye tid ute i bedriftene for bedre å forstå hvordan livet som ansatt oppleves. Han har intervjuet mange hundre ansatte og ledere, og gjennomført undersøkelser med flere tusen respondenter.Boken har et klart budskap om hva som bidrar til god ledelse, og kan anvendes både av den ansatte og av sjefen. Den lokker lederen ut av sin komfortsone og viser hvordan han/hun kan tenke nytt. Boken viser også hvordan den ansatte kan hjelpe seg selv til å bli ledet mer effektivt, og den utforsker begrensninger og sykdomstegn som kan prege organisasjonene vi jobber for.

Din kanskje viktigste oppgave for å bli en bedre leder er å løfte de ansatte opp og lede dem på rett vei. I stedet for å være en sjef - som tar avgjørelser for de ansatte, bør du være en leder - som tar avgjørelser sammen med dem.

FOTO: AP PHOTO En undersøkelse gjennomført av selskapet IBM i 2007 viste at spillerne opplevde seg som bedre ledere etter at de begyndte at spille Warcraft. Professor Jan Ketil Arnulf ved Handelshøyskolen BI forteller i denne animasjonsfilmen hvordan man kan bli en bedre leder for sine medarbeidere. Lytt mer, oppfordrer Arnulf.

RELATERTE BØKER