Allianser

Allianser - Odd Arne Tjersland, Gunnar Engen, Ulf Jansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Arne Tjersland, Gunnar Engen, Ulf Jansen
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Allianser.pdf
ISBN
3757297823368

BESKRIVELSE

I denne boken har forfatterne utviklet en metodebeskrivelse som er praksisnær til det å forholde seg til unge mennesker som på ulike måter strever med livet sitt. Boken er delt inn i tre deler som omhandler teoristoff, metodebeskrivelser og ulike sider ved sosialarbeideren. Boken inneholder mange historier fra praksis, og er aktuell for alle som ønsker å drive systematisk og målrettet sosialfaglig arbeid, både i individuelle møter, i gruppevirksomhet og i samtaler med familier. Har litteraturliste og person- og stikkordsregister.

Andre utgave er oppdatert med ny litteratur. Den første verdenskrig var en verdensomspennende storkrig med utgangspunkt i Europa som varte fra 1914 til 1918. To allianser stod mot hverandre i krigen.

Allianse-traktat avtales på ubestemt tid eller for et bestemt tidsrom. Alliansen er et norsk politisk parti stiftet 22. november 2016 og registrert i Partiregisteret av Hans Jørgen Lysglimt Johansen 5.

RELATERTE BØKER