Hva skal til for en god uke?

Hva skal til for en god uke? - Thor Brekkeflat, David Genius | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Brekkeflat, David Genius
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Hva skal til for en god uke?.pdf
ISBN
6730892140413

BESKRIVELSE

Litt for ofte kommer litt for mange mandager litt for tett på hverandre. Vi opplever at for mange mennesker har denne erfaringen. Derfor har vi laget 52 tekster av svært ulik karakter for å gi støtte, oppmuntring og noe å tenke på hver mandag før du skal ta fatt på en ny uke. Du kan gjerne lese boken sammenhengende, men vår tanke er at dette er en arbeidsbok der du leser ett kapittel om gangen som en forberedelse til den nye uken. Hilsen David og Thor

De røde kursene i dag representerer ikke frykt, men snarere rebalansering. Frykt ser helt annerledes ut.

Dette er eksamensvaktene ved OsloMet Tre av eksamensvaktene ved OsloMet forteller om hvordan det er å være eksamensvakt, gangene de har tatt studenter i juks, og deler sine beste tips til studenter som skal ha eksamen. Les kriteriene for en god fortelling under. 2.Denne uka skal du bruke tid på å skrive en spennende historie.

RELATERTE BØKER