Glassbyen

Glassbyen - Paul Karasik, David Mazzucchelli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Karasik, David Mazzucchelli
DIMENSJON
5,3 MB
FILNAVN
Glassbyen.pdf
ISBN
3869610708115

BESKRIVELSE

«New York var en labyrint av endeløse skritt. Og uansett hvor han gikk, føltes det alltid som om han hadde gått seg vill.» Glassbyen, Paul Austers fortelling om identitet, språk og galskap, regnes blant hans aller beste. Denne postmoderne «metadetektivromanen» er her mesterlig bearbeidet til tegneserieform. Den tegnede versjonen - også den er blitt en klassiker - regnes som en av de virkelig store amerikanske tegneserieromaner. I 1999 ble den kåret til en av århundrets 100 viktigste tegneserier av The Comics Journal.

I mellomtiden må Jace og Clary gjøre et annet valg: Skal de forfølge kjærligheten de vet er forbudt? Glassbyen. Cassandra Clare; Bente Rannveig Hansen (Oversetter) Serie: Skyggejegerne 3.

Kjøp boken Glassbyen av Cassandra Clare (ISBN 9788251658829) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER