Gjensynet

Gjensynet - Hege Løvstad Toverud | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Løvstad Toverud
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Gjensynet.pdf
ISBN
4164513398036

BESKRIVELSE

En kvinne - en drøm - en fortid.Doktor Due har vært på reise for å se til de syke i amtet. Karoline savner mannen sin, og gjensynsgleden er stor da han kommer hjem. Julen nærmer seg, og Andreas tar henne med til byen. De spaserer gjennom snødekte gater og nyter stemningen og den nye gløden som har oppstått mellom dem.Kunne det ha vært unngått, det som skjedde etterpå? Om de hadde valgt en annen vei? Om de hadde tatt til høyre på bakketoppen istedenfor? Karoline visste ikke. Mens hun gikk her hånd i hånd med mannen sin, så sto plutselig en kjent skikkelse foran henne. Et ansikt som hun aldri trodde kunne ha noen innvirkning på henne igjen, men som nå rammet henne med full kraft.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Gjensynet - Fra Bergens tidende . Motivmål: H: 18,5 cm x B: 19 cm .

149,-Hva bærer vi med oss? Hva greier vi å kvitte oss med? Her er endelig en ny krim om Jonfinn Valmann! Else, Carl-Erik, Oscar og Hedda, fire middelaldrende medlemmer i en festkomité på Hamar. De har ... Deila før Godset-gjensynet: - Ville vært mer følelser om det var på Marienlyst.

RELATERTE BØKER