Best på sykkel!

Best på sykkel! - Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, Roald Ankersen, Bjørn Atle Eide | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, Roald Ankersen, Bjørn Atle Eide
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Best på sykkel!.pdf
ISBN
3663270231931

BESKRIVELSE

Boka inneholder treningstips og treningsprogrammer for syklister på alle nivåer, både på landevei og offroad. Den gir også råd og tips når det gjelder kjøp og vedlikehold av utstyr. Samtidig forteller syklistene Lauritzen og Hushovd om sine proffkarrierer, taktiske erfaringer og samarbeid med lagkamerater.

(Mate Classic 250+ het tidligere Mate City+ .) - Det er viktig å sette seg inn i de forskjellige deltestene og lese tabellene godt for å se om sykkelen passer deg. Det er stor varisjon i tillatt maksvekt, og antall gir varierer fra elsykkel til elsykkel ... - På de øvrige to sykler slo sperren inn på henholdsvis 23,8 km/t og 24,5 km/t.

Les mer og finn ut hvilken el-sykkel som passer til ditt behov her. Kjøp el-sykkel hos XXL og få 100% fornøydgaranti, 100 dagers åpent kjøp og 30 dagers prisløfte. Sykkelen selges på nettet direkte fra fabrikanten Mate og prisen fra forhandler er 10 999 inkludert frakt, mva og toll til Norge.

RELATERTE BØKER