Strikk i vei

Strikk i vei - Gerd Auestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Auestad
DIMENSJON
7,30 MB
FILNAVN
Strikk i vei.pdf
ISBN
8046597266083

BESKRIVELSE

I denne boken finner du mer enn 40 forskjellige oppskrifter, og omtrent en tredjedel av disse er til barn. Alle modellene er laget de siste par årene, og av disse er 13 helt nye til denne boken. De andre har vært i salg i begrenset omfang, som garnpakker og mønster gjennom Gerd Auestad sitt eget firma. Den store suksessen har vært traktorgenseren, som nok mange gjenkjenner. Den er stadig like aktuell, du finner den i begynnelsen av boken. Boken har et variert innhold med moderne og tidløse modeller, med enkel montering, de fleste har rund sal eller raglanfelling. Gerd Auestad får ofte tilbakemeldinger fra strikkere om at de liker hennes oppskrifter fordi de er lettforståelige og gode å strikke etter. Det er brukt vanlige strikkefastheter som 23 m/10 cm og 27 m/10 cm som gir deg gode muligheter til å velge ditt favorittgarn. Gerd Auestad har i det siste tiåret jobbet full tid som strikkedesigner. I de fleste av årene som designer for SandnesGarn, og senere som frilanser. De siste par årene har hun jobbet i eget firma med det fargerike garnet Kauni.

Her finner du endelig suksessen 'Traktorgenseren', og mange andre godbiter fra Gerd Auestad. All verdens dyr i ord og bilde bok Ole Könnecke pdf. Angrerettloven last ned PDF.

De andre har vært i salg i begrenset omfang, som garnpakker og mønster gjennom Gerd Auestad sitt eget firma. Strikkeboken: Strikk i vei. TILBUD.

RELATERTE BØKER