Melkemannen

Melkemannen - Anna Burns | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Burns
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Melkemannen.pdf
ISBN
5004683536433

BESKRIVELSE

Hun er atten år og lever midt i en militær konflikt, i en verden av oss og dem, vår religion og deres religion, våre områder og deres områder. I bydelen hun bor i, drepes alle hundene i løpet av en natt, politi og sykehus er fienden og alle har minst én bror eller en far som er død i konflikten. For romanens hovedperson blir det først virkelig farlig når den lokale paramilitære lederen - «melkemannen» - fatter interesse for henne. Han har makt, han tar det han vil ha, og i et samfunn der rykter blir til sannhet, har hun ingenting å stille opp med. "Melkemannen" er en skakende roman. Med stor psykologisk innsikt og i et oppslukende og originalt språk skildrer Anna Burns en ung kvinnes utsatte posisjon i et religiøst og tradisjonelt samfunn som er fullstendig gjennomsyret av paranoia. Vinner av THE MAN BOOKER PRIZE 2018 Vinner av THE NATIONAL BOOK CRITICS CIRCLE AWARD 2018 Vinner av THE ORWELL PRIZE FOR POLITICAL FICTION 2019

Håpet er at døtrene skal bli godt gifte etter den jødiske tradisjon. Spelemann på taket har fokus på tradisjon og brytningstid, og bærer preg av fremtidshåp og livslyst.

De seks årene jeg bodde i England på 90-tallet, fikk vi melk levert på døra hver dag. Om kvelden satte vi ut tomme flasker, og om morgenen fikk vi nye, fylt med frisk melk.

RELATERTE BØKER