Dr. Jekyll og Mr. Hyde

Dr. Jekyll og Mr. Hyde - Robert L. Stevenson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert L. Stevenson
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Dr. Jekyll og Mr. Hyde.pdf
ISBN
2321987545519

BESKRIVELSE

Boka er den klassiske grøsser og verdens første og mest berømte psykologiske thriller. Den er skrevet i 1886, som ved et underlig sammentreff bare to år før en virkelig "Mr. Hyde", nemlig den aldri avslørte Jack the Ripper dukket opp på Londons østkant. Utgangspunktet for tragedien i boken er den anerkjente vitenskapsmannen dr. Jekylls sterke ønske om å få leve et skjult og tøylesløst liv. Men underlige ting skjer

JEKYLL OG MR. HYDE (1886) Sakføreren Utterson får en kveld vite om en underlig hendelse som det snakkes mye om i London.

Jekyll og Mr. Hyde (engelsk The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde) er en roman av den skotske forfatteren Robert Louis Stevenson som kom ut første gang i 1886.) Fra Wikipedia.

RELATERTE BØKER