Risiko

Risiko - Sven G. Simonsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven G. Simonsen
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Risiko.pdf
ISBN
1273611981140

BESKRIVELSE

Liv Eriksson er psykolog og har arbeidet i noen av verdens tøffeste konfliktområder, men når kjæresten Olav faller i døden mens de er på klatreferie i Thailand, bryter hun sammen og isolerer seg. På nettet ligger en film som viser fallet. Noen der ute vet hva som egentlig skjedde da han døde. Olav var spesialetterforsker i Økokrim og hadde hemmeligheter som hverken hun eller hans kolleger visste om. Kjente hun ham egentlig? Jakten på sannheten tar henne på en reise, til München, Kypros, Beirut, som blir stadig farligere etter hvert som hun nærmer seg avsløringen av en forbrytelse av spektakulære dimensjoner.

Systemet skal regelmessig gjennomgås og bekreftes av en uavhengig funksjon i institusjonen, b. vurderingssystemet for operasjonell risiko er en integrert del av institusjonens risikostyringsprosess og Kalkulatoren beregner 10-årsrisiko for kardiovaskulær død i %.

desember 1956 nr. 1 om tilsynet med finansinstitusjoner mv.

RELATERTE BØKER