Metode og økonometri

Metode og økonometri - Genaro Sucarrat | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Genaro Sucarrat
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Metode og økonometri.pdf
ISBN
5870334374091

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i generell samfunnsvitenskapelig metode og moderne økonometri. Økonometri forstås i sin videste betydning, det vil si som statistisk analyse av økonomiske data, og bokas hovedfokus er den multiple regresjonsmodellen. Boka er praktisk orientert ved at ideer og metoder illustreres i diverse datasett. Hvert kapittel avsluttes med teoretiske og praktiske øvingsoppgaver. 2. utgave inneholder et nytt kapittel og et nytt appendiks, i tillegg til at mindre endringer er gjort gjennom hele boka. Det nye kapitlet gir en introduksjon til analyse av kategoriske variabler, mens det nye appendikset gir en kortfattet hjelp til å komme i gang med STATA, det vil si den statistiske programvaren som brukes i dataoppgavene. Når du kjøper denne boka, får du tilgang til en digital utgave (PDF) som du enkelt kan bevege deg rundt i (du er aldri mer enn tre klikk unna hvilket som helst avsnitt i boka). Videre er datasett, STATA-videoer og annet stoff også tilgjengelig via klikkbare lenker. Tilgang til den digitale utgaven er omtalt i begynnelsen av boka. Genaro Sucarrat er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI.

Sammendraget er en stor fordel til eksamen da boken kan være vanskelig å finne frem i under tidspress. NOK 15.00 - Kjøp nå Gå til kassen Lagt i handlevognen Sammendrag metode og økonometri BI Ryddig og oversiktlig sammendrag for faget Metode og Økonomi MET 3590 skrevet våren 2016.

utgave. Boka gir en innføring i generell samfunnsvitenskapelig metode og moderne økonometri.

RELATERTE BØKER