Det beste av alt e folkan!

Det beste av alt e folkan! Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Det beste av alt e folkan!.pdf
ISBN
9691549140755

BESKRIVELSE

Sommeren 2015 var Kong Harald og Dronning Sonja på fylkesbesøk i Norges nordligste og største fylke - Finnmark. På tross av kaldt junivær, ble det et varmt møte mellom Kongeparet og finnmarkingene. "Å komme til Finnmark er som en vitamininnsprøyting", sa Dronningen i sin tale da fylkesbesøket startet i Kvalsund - og det var nettopp det møtet med folkan i Kvalsund, Måsøy, Lebesby, Gamvik og Unjarga-Nesseby ble. I denne boka følger vi Kongeparet gjennom spektakulært landskap, fra de gikk i land i Kvalsund til de forlot Finnmark i Unjarga-Nesseby tre dager senere. Bildene og talene forteller historien om et flott besøk, om møtet med folk og livskraftige samfunn.

Stranger Things hadde alt. Vi ble betatt av musikken, estetikken, historien, referansene og det deilige nostalgiske sløret. Blant de mest seriøse er AV Comparative og AV-TEST.

hun i mine øyne er det vakreste mennesket i verden. Tommy (32) At bortsett fra at hun er vakker som få, så får hun det beste frem i meg - og motiverer meg til å jobbe med mine svake sider. Minst like interessant er det imidlertid at lim er den uten sammenligning beste teknologien for reparasjoner av ødelagte gjenstander.

RELATERTE BØKER