Virkelighetens Hollywood

Virkelighetens Hollywood Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Virkelighetens Hollywood.pdf
ISBN
5114844845394

BESKRIVELSE

Våre første møter med noen av de mest utrolige historiene fra fortiden skjer ofte gjennom filmer med det berømte tilnavnet "basert på en sann historie". Men ofte ligger historien i filmen langt fra virkeligheten. Noen ganger er rollene omskrevet slik at de passer til forfatterens eller regissørens innfall, noen ganger skjer ting i feil rekkefølge, eller deler av historien er endret, og noen ganger er alt sammen fullstendig oppdiktet. Så hvordan skal vi klare å skille fakta fra fiksjon? Det er her denne boka om Hollywoods historier kommer inn. På de neste sidene kan du lese hva som egentlig skjedde.

Han tok et samlet pressekorps gjennom de dramatiske minuttene som utspant seg inne i moskeen. Han fortalte om hvordan Manshaus hadde prøvd å komme seg inn hovedinngangen uten å lykkes. Filmfolk er så til de grader sjølopptatt at de stadig vekk lager filmer om seg selv.

Virkelighetens Hollywood : de sanne historiene bak storfilmene. Pris 163,-Spar 16,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER