Oppgavebok til Matematiske metoder 2

Oppgavebok til Matematiske metoder 2 - Per-Even Kleive | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Even Kleive
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Oppgavebok til Matematiske metoder 2.pdf
ISBN
6311021143259

BESKRIVELSE

Oppgavebok til matematiske metoder 2 passer til læreboka Matematiske metoder 2 av Per-Even Kleive. Bøkene er skrevet ut fra fagplanen i matematikk for ingeniørstudenter fra 1995 og er spesielt tilpasset 2-vekttallskurset med samme navn. Oppgaveboka følger kapitteloppbyggingen i læreboka og inneholder et rikt utvalg øvingsoppgaver til hvert kapittel. Videre inneholder oppgaveboka en rekke eksamensoppgaver fra de ulike høgskolene. Det er fasit til alle oppgaver. Boka avsluttes med et kapittel med eksamensoppgaver med fullstendige løsningsforslag. Læreboka Matematiske metoder består av tre hoveddeler. I den første delen behandlies tallfølger og rekker, herunder Taylorrekker og Fourerrekker og anvendelser av disse. Den andre delen omhandler kjeglesnitt og funksjoner av flere variable størrelser, med eksempler på anvendelser både praktiske og rent matematiske problemstillinger. I den siste delen gis innføring i Laplacetransformen, og det vises anvendelser av denne ved løsningen av differensiallikninger. Per-Even Kleive har hovedfag i matematikk og arbeider som høgskolelektor i matematikk ved Høgskolen i Ålesund. Han har tidligere undervist ved universitets- og høgskolekurs i matematikk og har 26 års erfaring fra undervisning i gymnas og videregående skole.

Videre inneholder oppgaveboka en rekke ... Oppgavebok til matematiske metoder 1 passer til læreboka Matematiske metoder 1 av Per-Even Kleive. Bøkene er skrevet ut fra fagplanen i matematikk for ingeniørstudenter fra 1995 og er spesielt tilpasset 2-vekttallskurset med samme navn.

Metoder i matematik og matematikkens videnskabsteori Matematik er en aksiomatisk-deduktiv videnskab. I matematik søger man ud fra nogle ...

RELATERTE BØKER