Med hilsen fra Hitler

Med hilsen fra Hitler - Kim Hjardar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hjardar
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Med hilsen fra Hitler.pdf
ISBN
8335084684376

BESKRIVELSE

Det tredje rikets frimerker gir oss en unik mulighet til å forstå mer av nazistenes selvbilde og hvordan de ønsket å bli oppfattet av verden. Denne boken forteller Det tredje rikets historie fra maktovertakelse til Hitlers siste dager gjennom nazistenes frimerkeproduksjon. Propagandamerkene viser en overflod av design og motiver som ikke bare feiret Adolf Hitler, nazipartiet og det militære, men også komponister, forfattere, kunstnere, forskere, biler, lokomotiver, arbeidere og sportsbegivenheter. Motivene på frimerkene viser det tilsynelatende perfekte Tyskland som nazistene ønsket å skap, men som i virkeligheten var et av de mest brutale regimene i menneskehetenes historie.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Med hilsen fra Hitler Kim Hjardar Published on Jun 24, 2016 Det tredje rikets frimerker gir oss en unik mulighet til å forstå mer av nazistenes selvbilde og hvordan de ønsket å bli oppfattet ... Kjøp 'Med hilsen fra Hitler, frimerker som propaganda i Det tredje riket' av Kim Hjardar fra Norges raskeste nettbokhandel.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Søkeresultater for Med hilsen fra Hitler - Haugenbok.no spartacus.no ...

RELATERTE BØKER