Lekamslyst

Lekamslyst - Sigrid Bø, Jarnfrid Kjøk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Bø, Jarnfrid Kjøk
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Lekamslyst.pdf
ISBN
2378226391474

BESKRIVELSE

Boka presenterer eit oversyn over erotiske motiv i norsk folkedikting, både viser og forteljingar. Del I tek for seg historikk og definisjonar, medan del II presenterer ulike motivgrupper som det erotisk mytiske, den erotiske kroppen og møtet og erotisk moral og rett. Med litteraturliste.

februar 1946) er en norsk kulturforsker.Hun har arbeidet med kulturhistorie og kulturvern.Hun er professor emerita ved Universitetet i Sørøst-Norge (tidligere Høgskolen i Telemark).Blant hennes utvalgte publikasjoner er Lekamslyst: om erotikk i norsk folkedikting.Novus forlag, Oslo 2008.. Referanser Pris: 484 kr.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Les Lekamslyst boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Sigrid Bø.

RELATERTE BØKER