Kunsthistorier

Kunsthistorier - Magne Malmanger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Malmanger
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Kunsthistorier.pdf
ISBN
3945942722080

BESKRIVELSE

Det er kunsthistorikerne - ikke kunstnerne - som skriver kunsthistorien! (Magne Malmanger). Magne Malmanger er en langsom tenker, i en god forstand, som krever at leseren tar seg tid og tenker med ham. I boken kunsthistorier vises spennvidden i Malmangers forskning og forfatterskap: Estetikk og kunstteori, britisk 1700-tall, norsk og tysk romantikk, modernismen - som oftest satt i et internasjonalt og idéhistorisk perspektiv.

Bokmål; Nynorsk; Kunsthistoriker Thurid Vold tar deg gjennom sentrale kunsthistoriske perioder - og spør: Hva er egentlig meningen med kunsten? I filmen er det fremstillingen av menneskekroppen som følges fra antikken til i dag. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen KUNSTHISTORIE (årsstudium).Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.Det er registrert 46 relaterte studier, og det finnes 2 relaterte yrker til utdanningen KUNSTHISTORIE (årsstudium). På kunsthistorie lader vi synslyst krydse med kulturkritisk analyse, så fortidens kunst kan forstås i lyset af nutidens og omvendt. Fra sengotik til selfies.

Gjennom studiet lærer du om visuell kultur, kunst og arkitektur i eit historisk, sosialt, retorisk og estetisk perspektiv. Middelalderen (latin: medium aevum eller media ætas) betegner i europeisk historie perioden fra antikkens avslutning til tidlig moderne tid eller renessansen.Innen politisk historie har det vært vanlig å tidsfeste den mer presist til 476-1453 med henholdsvis det vest- og østromerske rikes fall som ytterpunktene. I dag brukes det vanligvis om perioden ca.

RELATERTE BØKER