Arvid Hanssen

Arvid Hanssen - Arne Ivar Hanssen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Ivar Hanssen
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Arvid Hanssen.pdf
ISBN
1351150856054

BESKRIVELSE

Sønnen Arne Ivar Hanssen har skrevet en gripende biografi om sin far. Det er en bok om hvordan faren kjemper mot egne begrensninger og mot alle odds skaper seg et liv som ektemann, far og forfatter. Arvid Hanssen er også en vakker fortelling om å få øye på faren sin for første gang og å ta farvel for siste gang.

Han ble medlem i Norges Socialdemokratiske Ungdomsforbund i 1910, og fikk raskt sentrale verv.I 1916 ble han redaktør for forbundets avis Klassekampen, og i 1917 ble han formann i forbundet. I 1918 ble han redaktør for Akershus Social-Demokrat, og mellom 1922 og 1923 var han redaktør for ... Proff.no gir deg rolleinformasjon om Arvid Hanssen.

Han ble involvert i kamper under det tyske angrepet på Norge i 1940. Bøker av Arvid Hanssen. De fleste bøkene av Arvid Hanssen er utsolgt fra forlagene, men dokumentasjonssenteret har fremdeles noen titler for salg.

RELATERTE BØKER