Syv løgner

Syv løgner - Elizabeth Kay | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Kay
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Syv løgner.pdf
ISBN
6282986963640

BESKRIVELSE

Om løgner er farlige så er sannheten katastrofal ... Jane og Marnie har vært uskillbare venninner siden de var elleve år gamle. I begynnelsen av tyveårene ble de begge forelsket i kjekke, unge menn, og giftet seg siden. Men Jane likte aldri Marnies ektemann. Han var alltid så høylydt og ubehagelig, alltid større enn livet. I venninnens bryllup prøvde han seg til og med på henne. Men om Jane måtte være ærlig - om hun ikke hadde fortalt de løgnene - så hadde kanskje venninnens ektemann fremdeles vært i live ... Dette er Janes mulighet til å fortelle sannheten, og når hun forteller deres felles historie og plukker fra hverandre sine egne, syv løgner, avslører hun samtidig de mørke lommene som har infiltrert vennskapet deres og de giftige hemmelighetene som fremdeles bobler under overflaten.

De møttes da de var elleve, og i mer enn atten år var livet deres flettet sammen som et edderkoppnett der vennskapet var kjernen i alt de foretok seg. Men i TV-programmet Syv dager i mitt liv brast det da hun for første gang så et opptak av en debatt der daværende Venstre-leder Lars Sponheim var spesielt opprørt og kalte henne en løgner. Til slutt var det ett spørsmål som gjensto: Kan vi ha en statsråd som lyver? - Av alle karakteristikker, rammet det meg hardest å bli kalt en løgner. Kjøp Syv på Kelkoo.

Da Peter Madsen ble fisket opp av vannet rett ved sin synkende ubåt 11. august 2017, kom han med tre løgner. Kjøp bøker av Lucinda Riley.

RELATERTE BØKER