Slakt

Slakt - Espen Skjerven | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Skjerven
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Slakt.pdf
ISBN
8714859936460

BESKRIVELSE

Spenningsfylt og realistisk politikrim. Investor Erik Hoff kjemper for sin uskyld i en brutal dobbeldrapssak i Sandnes. Når politibetjentene Tom Grayston og Dagny Stokka undersøker nye tips i saken, vikles de inn i en mørk underverden av prostitusjon, overgrep og grov menneskehandel. Sannhet og tillit settes på prøve, og grensen mellom skyld og uskyld viskes ut. Slakt er første bok i en krimserie om Tom Grayston. Han er ung og sporty, med en sterk rettferdighetssans og dyp lojalitet til familien.Espen Skjerven (f. 1974) er utdannet jurist og jobber som dommer i Jæren tingrett. Han har tidligere jobbet i ØKOKRIM og Kripos og som forretningsadvokat. Han er født og oppvokst i Oslo, men bor i Sandnes med ektefelle og to barn. Slakt er hans debut som krimforfatter. "Som forfatter av Slakt har jeg hatt det privilegium a. skape min egen historie og mitt eget univers, hvor hovedma.let har vært a. lage spennende underholdning. Samtidig har jeg ønsket å utfordre sjangeren noe: å bringe alvoret inn i fiksjonen. Leseren gis anledning til å stille seg følgende spørsmål: Kunne dette ha skjedd i virkeligheten, og gjør samfunnet nok for å forhindre denne typen kriminalitet?" - Espen Skjerven

Endringer i dyrematerialet og endrede markedskrav gjorde at Norsk Kjøtt foretok flere endringer i klassifiseringssystemet opp gjennom årene. Slakthuset Eidsmo Dullum AS skal være det mest offensive og lønnsomme slakteriet i Trøndelag og Møre og Romsdal. For å sikre at maten er trygg krever regelverket blant annet at slakting skal skje i godkjente slakteri og alt kjøtt som omsettes skal være kontrollert og godk Slakt Biffhus i Drammen. Skulle jeg gjort denne anmeldelsen kort er navnet på restauranten meget passende.

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en ... Nordfjord Kjøtt Slakt As, Stryn. 829 liker dette.

RELATERTE BØKER