Portugisisk-norsk ordbok

Portugisisk-norsk ordbok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Portugisisk-norsk ordbok.pdf
ISBN
1204587424340

BESKRIVELSE

Med skrivemåte brukt i Portugal og i Brasil; ordforråd med direkte og billedlig betydning; slang, lokale uttrykk, folkelig og familiært ordforråd; fagteknisk og vitenskapelig ordforråd; oppslagsord med angivelse av hunkjønns- og flertallsform; idiomatiske uttrykk, toponymer, initialord og forkortelser. Ca. 60.000 oppslagsord.

Vår portugisisk-norske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra norsk til portugisisk eller fra portugisisk til norsk.

Den er ikke bare ment for turister, men også for folk som bor og arbeider i Portugal eller i et annet land der portugisisk er i bruk. Ordboken vil også være til hjelp for portugisisktalende som trenger å ta seg fram i norsk. Portugisisk - norsk bokmål ordbok online på Glosbe.

RELATERTE BØKER