Flammer i natten

Flammer i natten - Lillian Bergljot Fredriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lillian Bergljot Fredriksen
DIMENSJON
9,63 MB
FILNAVN
Flammer i natten.pdf
ISBN
1663741144602

BESKRIVELSE

Kroppen ristet av redsel. De store øynene stirret vettskremt mot sambygdingene der ute på Øysletta. Flammene strakte seg som slikkende tunger mot den mørke himmelen og sendte et regn av rødgule gnister gjennom luften. Bøddelen sto klar med den nyslipte øksa. Klar til å hugge av henne hodet. En kvinne sto i bakgrunnen. Det var en usigelig pine å se på. Likevel ville hun være der og støtte det mennesket hun elsket så høyt, i det som ville bli hennes siste reise.

Men ikke lenge etter klarer søsteren å rømme fra kjelleren på lensmannsgården ... Kjøp Flammer i natten fra Tanum Kroppen ristet av redsel. De store øynene stirret vettskremt mot sambygdingene der ute på Øysletta.

En natt våkner Sigmund av at Forstergården står i flammer, og han ser sitt snitt til å stikke av. Tittel: Flammer i natten Forfatter: Lillian Bergljot Fredriksen Forlag: Forlagshuset Publica År: 2018 Fra forlaget Kroppen ristet av redsel. De store øynene stirret vettskremt mot sambygdingene der ute på Øysletta.

RELATERTE BØKER