Mary Bowsers hemmeligheter

Mary Bowsers hemmeligheter - Lois Leveen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lois Leveen
DIMENSJON
12,41 MB
FILNAVN
Mary Bowsers hemmeligheter.pdf
ISBN
5610177777210

BESKRIVELSE

Mary Bowsers hemmeligheter er basert på en sann fortelling, og er en inspirerende roman om en modig kvinnes vilje til å ofre sin egen frihet for å endre historien.Hele livet har Mary Bowser vært slave hos den velstående familien Van Lew i Richmond, Virginia. Men når Bet, den viljesterke datteren i huset, bestemmer seg for å sende Mary til Philadelphia slik at hun kan få seg en utdannelse, må Mary gripe sjansen og forlate sin familie for et liv i frihet.Livet i nord fører med seg nye vennskap, et kjæresteforhold og helt andre studier enn Mary noen gang forventet seg og som bringer henne inn i bevegelsen for avskaffelse av slaveriet. Mens nasjonen står på randen av borgerkrig, bryter hun Virginias lover ved å returnere til Richmond for å ta vare på sin syke far - og for frigjøringskampen. Under dekke av å være slave begynner hun å arbeide i huset til konføderasjonens president, Jefferson Davis. Sammen med Bet risikerer hun livet for å smugle ut informasjon til unionistene. Hun står hele tiden i fare for å bli avslørt, og fører også dem som står henne nærmest bak lyset, for å tjene saken. Når det ser ut til at alt arbeidet hennes ser ut til å lykkes, oppdager Mary at alt har sin pris - til og med friheten.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Sjanger: Kvinne & mann Innleser: Sibeth Hoff. Hør utdrag ... Tredje bok i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther fra Trondheim på slutten av 1800-tallet.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Sjanger: Kvinne & mann Innleser: Sibeth Hoff. Hør utdrag ... Tredje bok i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther fra Trondheim på slutten av 1800-tallet.

RELATERTE BØKER