Krystallslottet

Krystallslottet - Jeannette Walls | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeannette Walls
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Krystallslottet.pdf
ISBN
3069448455393

BESKRIVELSE

DET SOM IKKE TAR LIVET AV DEG, GJØR DEG STERKERE. En sann historie om fattigdom, galskap og kjærlighet som viser at virkeligheten lett kan overgå fantasien "Spektakulære barndomsminner" DAGBLADET "...Walls forteller om foreldrene og oppveksten sin med kjærlighet og varme. Hun beskriver de mest hårreisende historier med humor og nysgjerrighet. TARA "Imponerende nøkternt om en surrealistisk barndom" Cathrine Krøger, DAGBLADET "Fascinerende, varm og eventyrlig!" Bokelskerinnen "En nydelig og sterk historie, men skrevet med så mye humor at den ikke blir tåredryppende. Du bør virkelig få med deg Krystallslottet!" astridterese.wordpress.com "Anbefaler både denne og Ville hester på det sterkeste!!" anettesbokboble.blogspot.no "Dette er en bok alle bør få sjansen til å lese!" Beathe Solberg, beathesbokhylle.blogspot.no

105 liker dette. Et familieportrett utenom det vanlige - en selvbiografisk roman av Jeannette Walls. Trailer: Ut og stjæle hester Filmen er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003, som har toppet bestselgerlistene i Norge, vunnet en rekke internasjonale litteraturpriser og er oversatt til over 50 språk. Krystallslottet er en selvbiografisk roman hvor Jeannette Walls skriver om sin familie og sin oppvekst.

I fjor ble «Krystallslottet» vist for første gang. I utgangspunktet er Krystallslottet skrevet av Geirr Lystrup som ei lydbok, ei fortelling. Kjøp 'Krystallslottet, en selvbiografisk roman' av Jeannette Walls fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER