Han som elsket verden

Han som elsket verden - Torgeir Rebolledo Pedersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgeir Rebolledo Pedersen
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Han som elsket verden.pdf
ISBN
9423440583480

BESKRIVELSE

Torgeir Rebolledo Pedersen har etter hvert blitt kjent som en av de mest markante lyrikerne fra åttitallet, en såkalt poesiens Buster Keaton. Han trekker leseren inn i en sprelsk surrealistisk verden, hvor det tragiske og det komiske er to sider av samme sak.

Du må være klar over at det han sier og gjør for å få deg til å føle deg godt og elsket i begynnelsen, er ikke kjærlighet. «Han gjorde det han elsket, og levde et rikere liv enn folk som er dobbelt så gamle som han ble,» skriver en. En venninne beskriver da hun ble introdusert for 43-åringens foreldre for mange år siden.

« (Kap 3:16) Evangelium betyr gode nyheter. Historien om gameren Mats, og om foreldrene som oppdaget hvor mange venner han hadde etter at han var død, reiser ut i verden. Nå foreslår britiske lesere at han skal skrives inn i dataspillet ... Sju grunner til at verden elsket Diana.

RELATERTE BØKER