De andre sirkler, og jeg en strek

De andre sirkler, og jeg en strek - Siri Amalie Oftestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Amalie Oftestad
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
De andre sirkler, og jeg en strek.pdf
ISBN
8504336840174

BESKRIVELSE

Siri Amalie Oftestad (f. 1976) debuterer med diktsamlingen "De andre sirkler, og jeg en strek". Diktene er lydmalende og preget av stor presisjon i språk og bilder, og et særegent lynne gir seg til kjenne. Med humor, rytmisk lekenhet og villskap skildres et jeg som kan oppleve seg utsatt og annerledes, men som samtidig gir til kjenne en kraft og en vilje, for eksempel til kjærlighet.

og tegner opp en bue/sirkel. Jeg ville ha dette bedet helt rundt så jeg lagde en «passer» ved å sette et spett midt i jordhaugen, ...

På denne skal det konstrueres 8 like mindre sirkler med senter på den store sirkelen, slik at de berører hverandre. Innenfor disse skal det konstueres 8 like småsirkler som skal gjøres størst mulig og berøre de som er større.

RELATERTE BØKER