Solegget

Solegget - Elsa Beskow | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Solegget.pdf
ISBN
4129589193316

BESKRIVELSE

Det var en gang en liten alvepike som bodde i et hult tre i skogen. Alvepiken og fuglene i skogen var bestevenner. Straks hun så et egg falle ut av et rede, skynte hun seg å klatre opp til fuglemammaen med det. En dag da alvepiken ruslet rundt i skogen, fikk hun noe stort og gult og rundt i gresset. "Nei, for et stort egg!", tenkte hun. "Hvor i all verden kan være kommet fra?" Men da hun løftet på hodet, fikk hun se et stort hull i skyene. "Å, nå skjønner jeg hva det er," tenkte hun. "Den stakkars solen har mistet egget sitt, og nå er det så mange skyer at den ikke kan finne det igjen."

Nei, for et stort egg!, tenkte hun. Hvor i all verden kan være kommet fra? Men da hun ... Kjøp Solegget fra Cappelendamm Det var en gang en liten alvepike som bodde i et hult tre i skogen.

Forfatterskap. Gjennombruddet til Elsa Beskow kom i 1901 med boken Puttes äventyr i blåbärsskogen.Gjennom en lang karriere ga hun ut bøker frem til 1952, året ... Solegget Elsa Beskow (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall .

RELATERTE BØKER