Møtet

Møtet - Marie Kvernmo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Kvernmo
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Møtet.pdf
ISBN
3539057317439

BESKRIVELSE

Miriam er en samisk kvinne fra kysten av Nord-Troms og har giftet seg med en mann fra reindriftsmiljøet i Guovdageaidnu og bosatt seg der. Hun lever et begrenset liv hvor alt dreier seg om barn, hus og hennes utro juristektemann. En dag koker det over for henne, og hun pakker kofferten i sinne og drar med det samiske koret til storbyen for å synge på en festival. Det blir en tur som forandrer alt. Da festivalen er over, vet hun at hun aldri blir den samme igjen.

Teknisk tips. Ved å benytte mute eller "lyd av"-knappen, eller ved å slå av mikrofonen på PC-en når man ikke snakker, så unngår dere forstyrrende lyder og bakgrunnsstøy i møtet. Det er laget en foreløpig liste med omtale av EU-rettsakter som EØS-komiteen vil kunne fatte beslutninger om på det møtet i Brussel.

Sakslisten til møtet og andre møtedokumenter som ikke er unntatt fra offentlighet, skal være tilgjengelige for allmennheten. Møtet. Møtet.

RELATERTE BØKER