Matematikk; Lærerveiledning 6A

Matematikk; Lærerveiledning 6A - Kjersti Melhus, Martiros Aslanov, Natasha Blank | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Melhus, Martiros Aslanov, Natasha Blank
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Matematikk; Lærerveiledning 6A.pdf
ISBN
3649431436673

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Oppgavene har hentet inspirasjon fra FRAMM (Fra misoppfatning til mestring i matematikk) sitt materiale og består av åtte oppgaver med fire svaralternativer for hver oppgave. Matematikk.org er det mest besøkte matematikk-nettstedet i Norge, med nesten 300.000 besøkende i måneden! Nå endrer vi struktur og design slik at det blir enda enklere å finne spennende og interessant innhold om ulike matematiske tema. Les mer. Hovedmeny.

Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 5 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Kjøp 'Volum 1A Lærerveiledning, Matematikk for barnetrinnet' av Audun Rojahn Olafsen fra Fagbokforlaget. Matematikk 6: Lærerveiledning 6A (Bokmål) Matematikk for mellomtrinnet Kjersti Melhus, Martiros Aslanov, Natasha Blank.

RELATERTE BØKER