Eplehagen

Eplehagen - Marianne Storberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Storberg
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Eplehagen.pdf
ISBN
3146624316879

BESKRIVELSE

Det er sommeren 1814 og urolige tider i Christiania. Den unge enken og apotekerdatteren Maren vil ut av byen og har fått arbeid som guvernante på prestegården i Asker. Her holder den karismatiske ogengasjerte presten Høegh til.Presten har store ambisjoner for sin eplehage, og har ansatt gartneren Carl til å anlegge en av de største hagene i landet. Maren har stelt i apotekerhagen fra hun var liten og blir til uvurderlig støtte for Carl. Det vokser raskt fram sterke følelser mellom dem, noe som mange ikke liker.

De største barna benytter med jevne mellomrom minibuss til vårt fantastiske turområde Klatreskogen, hvor vi nyter stillheten og friheten i naturen. Eplehagen Kanvas-barnehage. Nye tilbud om barnehageplass er sendt ut Alle tilbud i 3.

Eplehagen Kanvas-barnehage ligger i et stille og avskjermet område i Gaustadveien. Vi har 56 barn fordelt over fire avdelinger, to småbarnsavdelinger (0-3år), en mellomavdeling (3-4år) og en storbarnsavdeling (4-5år). Bofellesskap er et heldøgns omsorgstilbud hvor den enkeltes behov er så omfattende at det ikke er hensiktsmessig på bakgrunn av kvalitet og ressursbruk å yte hjelpen i den enkeltes hjem. I Ladebyhagen i Trondheim bygger vi ca 600 leiligheter.

RELATERTE BØKER