Ung med ADHD

Ung med ADHD - Sverre Hoem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Hoem
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Ung med ADHD.pdf
ISBN
4482707693534

BESKRIVELSE

Ung med ADHDer skrevet for snart voksne som vil lære mer om hvordan de skal mestre egne symptomer og komme på offensiven i eget liv.Unge med ADHD er like ulike hverandre som alle andre ungdommer. Når noe er likt, kan resten være svært forskjellig. I denne boken møter vi Jenny, Aleksander og forfatteren selv, som alle gir oss varierte bilder på hvordan det er å være ung med ADHD.Boken kan også leses av godt voksne som ønsker å forstå sine unge.

Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille.

- Det er forsket mye på ADHD-diagnosen. Men det er ikke så ofte at ungdom selv blir spurt om hvordan de opplever det å ha ADHD, mener Rikard Olof Eriksson. - Diagnostiske kjennetegn for ADHD er de samme for barn, ungdom og voksne, men konkrete eksempler og ytringsformer vil variere med alder, sier leder av fagrådet ADHD Norge, Geir Øgrim.

RELATERTE BØKER