Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer

Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer - Rune Sarromaa Hausstätter | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Sarromaa Hausstätter
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer.pdf
ISBN
9329963750196

BESKRIVELSE

Globalisering, økte krav til kunnskap og nye ideologiske syn på læring gjør at dagens spesialpedagogikk står overfor utfordringer som var ukjente for tretti år siden. For å legitimere sin plass som en profesjon i velferdsstaten, må spesialpedagogikken svare på disse utfordringene. Hvordan skal vi beskrive det spesialpedagogiske fagfeltet? I denne boka blir den spesialpedagogiske profesjonens plass i velferdsstaten belyst gjennom ulike teoretiske perspektiver og eksempler. Utgangspunktet er den postmoderne kritikken av det moderne synet på kunnskap og vitenskap. I Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer presenteres perspektiver på den spesialpedagogiske profesjonen som en profesjon for livet en profesjon som skal skape forandring og alternative måter å tenke spesialpedagogikk på. Rune Sarromaa Hausstätter er førsteamanuensis ved Høgskolen i Hedmark. Han er utdannet lærer med PhD-grad om spesialpedagogiske grunnlagsproblemer, og har jobbet spesielt med spesialpedagogikk og skoleutvikling, mobbing og økopedagogikk.

For deg som ønsker å gjennomføre studiet i eget tempo og/eller har en tilpasset studieplan. Kjernefag.

PED-3030 Barn og unge med læringsutfordringer 10 stp Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer: mellom ideologi og virkelighet . ISBN 9788245005363, 2007, Rune Sarromaa Hausstätter Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer.

RELATERTE BØKER