Silkehandlerens datter

Silkehandlerens datter - Dinah Jefferies | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dinah Jefferies
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Silkehandlerens datter.pdf
ISBN
7809666021639

BESKRIVELSE

Fra den bestselgende forfatteren av Tedyrkerens kone.To verdener. To søstre på hver sin side.1952, Fransk Indokina. Siden moren døde, har 18-årige Nicole levd i skyggen av sin vakre storesøster Sylvie. Søstrene er halvt franske, halvt vietnamesiske. Deres far er silkehandler, og han lar etter hvert Sylvie overta ledelsen av familiebedriften. Nicole får ansvaret for en nedlagt silkebutikk i et gammelt kvartal i Hanoi. Området syder av militante opprørere som vil ha slutt på det franske styret. For første gang i sitt liv blir Nicole klar over hva koloniveldet innebærer. Og hva familien hennes har vært involvert i.Konflikten trappes opp, og sammen med Trân, en vietnamesisk soldat, drar Nicole til fronten for å være til hjelp. På den annen side er det den russisk-amerikanske agenten Mark hun er forelsket i.Men hvem kan hun stole på i en verden hvor ingen er den de gir seg ut for å være? Silkehandlerens datter er en fengslende beretning om mørke hemmeligheter, søsterrivalisering og kjærlighet mot alle odds.Oversatt av Bente Klinge, MNO«Den ideelle boken, hvor man hele tiden vil vite hva som skjer videre. Beskrivelsene av tiden og karakterene alt dette gjør boken så fengslende.»Woman s Weekly«Nydelig atmosfære, med overraskelser som trollbinder deg.» My Weekly«Frodig og romantisk, gir en følelse av ekthet. Dinah Jefferies har gjort det igjen - en ny fulltreffer.»Sunday Mirror

Kjøp boken Silkehandlerens datter av Dinah Jefferies (ISBN 9788241914669) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dinah Jefferies ble født i Malaya i 1948 og flyttet til England som niåring.

1952, Fransk Indokina. Siden moren døde, har 18-årige Nicole levd i skyggen av sin vakre storesøster Sylvie.

RELATERTE BØKER