Gode skrivestrategier

Gode skrivestrategier - Trude Kringstad, Trygve Kvithyld, Guri Melby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Kringstad, Trygve Kvithyld, Guri Melby
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Gode skrivestrategier.pdf
ISBN
4272057905073

BESKRIVELSE

Gode skriveferdigheter er nødvendig for å lykkes med skolegang og utdanning, og for å kunne delta i arbeidsliv og samfunnsliv.Forfatterne av denne boka forklarer hva skrivestrategier er, hvilke strategier som er nyttige på ulike tidspunkt i skriveprosessen og hvordan man kan arbeide med dem i skolen. Utgangspunktet er at skriving er et håndverk som alle kan tilegne seg, og at undervisning i skrivestrategier er viktig for å utvikle elevenes skrivekompetanse.Den nye utgaven er oppdatert og tilpasset endringer i Kunnskapsløftet 2020.Boka passer for lærerstudenter og for lærere i skolen i alle fag der elever skriver. Framstillingen er særlig tilpasset mellomtrinn og ungdomstrinn, men temaet skrivestrategier er relevant for hele utdanningsløpet.

Forfatterne av denne boka forklarer hva skrivestrategier er, hvilke strategier som er nyttige på ulike tidspunkt i skriveprosessen og hvordan man kan arbeide med dem i skolen. Vår pris 299,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

september 2013 Rammer for skriving Skrivestrategier Samfunnsfag Å skrive sammendrag 16. august 2013 Skrivestrategier Skriving i alle fag Hvordan skrive tematiske avsnitt 13.

RELATERTE BØKER