Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid

Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid - Thomas Nordahl, Line Skov Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Nordahl, Line Skov Hansen
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid.pdf
ISBN
1063850899320

BESKRIVELSE

Dette heftet beskriver hvordan kartleggingsresultater kan anvendes til å forbedre både pedagogisk praksis og barns læringsutbytte og trivsel i barnehagen. Resultatene kan for eksempel komme fra språkvurderinger, foreldretilfredshetsundersøkelser, trivselsmålinger eller andre vurderingsverktøy. Barnehagen har gjerne tilgang på informasjon fra kartlegginger, men det er ikke alltid denne informasjonen blir systematisk analysert og aktivt brukt i forbedringsarbeid.Forfatterne viser hvordan slike analyser kan gjennomføres på forskjellige nivåer i den enkelte barnehage, og vektlegger viktigheten av at de ansatte i barnehagen bruker og drøfter informasjonen seg imellom, for eksempel i profesjonelle læringsfellesskap. De tydeliggør også hvordan informasjon og analyser kan omsettes til ny og forbedret pedagogisk praksis.

... og vektlegger viktigheten av at de ansatte i barnehagen bruker og drøfter ... •Forbedringsarbeid krever at tillitsvalgte involveres og deltar ...

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

RELATERTE BØKER