Åndene mønstret henne

Åndene mønstret henne - Siri Amalie Oftestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Amalie Oftestad
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Åndene mønstret henne.pdf
ISBN
9894156152073

BESKRIVELSE

"Åndene mønstret henne" er inspirert av den italienske kunstneren Margherita Manzellis sterke, sårbare bilder av jenteskikkelser. Oftestad har skrevet en diktsamling som er både trist, håpefull, grotesk og humoristisk: om jenter i sommerkjoler som gjemmer seg og dukker frem, som krangler med Gud og med verden - og leter etter et sted å være.Se boktrailer: https://www.youtube.com/watch?v=psvFsY816K8

199,00 kr. Hvit/Småblomstret; LAGRE SOM FAVORITT.

Å leve eller jobbe i et «urolig» hus vil ofte føre til at de som oppholder seg der blir dårlige og tappet for energi. Ekteparet Tommy og Anita Kleven opplever uforklarlige skygger, lyder, og ting som flytter på seg i sitt nybygde hus. http://www.dplay.no/andenes-makt https:/... Behov for synonymer til TJENER for å løse et kryssord? Tjener har 128 treff.

RELATERTE BØKER