Vi forlot den stille skogen

Vi forlot den stille skogen - Janne-Camilla Lyster | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne-Camilla Lyster
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Vi forlot den stille skogen.pdf
ISBN
7062686179624

BESKRIVELSE

Vi forlot den stille skogen er skrevet som et koreografisk grunnlag for en danseforestilling.Diktene former bevegelsessekvenser, og skaper assosiative åpninger mellom det imaginære og det konkrete. De undersøker overganger mellom mulige eksistensformer, mellom det menneskelige og det som er befridd for det menneskelige. Forgreininger og forbindelser oppstår for eksempel mellom et rom som vokser, bevegelige trapper og et insekts søvn. En øyenstikker kan oppfattes som en individuell eksistens, og lyden den lager kan, avhengig av opptakets tempo, avspilles som et rop eller som et middelalderkor. Slik handler disse diktene om tilblivelse og forvandling, og om betydningsglidninger mellom det som er og det som er i ferd med å bli til. Fire norske koreografer vil høsten 2013 vise tolkninger av Vi forlot den stille skogen på Dramatikkens Hus i Oslo.

Oktober. Solen farger randen av himmelen rød. Janne-Camilla Lyster Vi forlot den lille skogen.

Etter et par eierskifter er det nå britiske Wood Group som driver restene av Grenland Group, som var stor på modifikasjon av oljeinstallasjoner. Vi forlot den stille skogen. Større skiglede med bedre teknikk.

RELATERTE BØKER