Reisen rundt den blå planet

Reisen rundt den blå planet - Durita Holm | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Durita Holm
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Reisen rundt den blå planet.pdf
ISBN
9913132282042

BESKRIVELSE

Hei! Knapt fylt 21 år letter færøyske Durita Holm anker og vinket farvel til familie og venner. Hun skal seile jorden rundt, har hun bestemt seg for. Ikke som mannskap, men som kaptein på egen skute. Av sted kommer hun, men ikke uten hindringer: grunnstøting kort etter avreisen, arrestasjon i Portugal, sønder.revne seil, dårlig vær. I Det karibiske hav møter hun nord.mannen Erik om bord på Medusa, og sammen krysser de to båtene Stille.havet. Durita blir gravid og fortsetter til New Zealand, hvor hun blir gjenforent med Erik og føder datteren Freyja. Turen hjemover går opp langs Australias forræderske barriererev, over Det indiske hav og opp det uendelige Rødehavet i sterk motvind. I Reisen rundt den blå planet er det ruskevær, frådende bølger og vindstille dovendager . og hele det mangfoldet som verden kan oppvise. Durita Holms kritiske syn på vestens materialisme, hennes sans for en underholdende historie og hennes færøyske urkraft . som spiller henne mer enn ett puss . er befriende frisk og vitner om en eventyrlyst helt uten sikkerhetsnett.

Det ligger rundt 10,5 lysår borte. Der går planeten Epsilon Eridani b i bane rundt stjernen. Den Blå Planet.

. Søk etter hoteller i Den Blå Planet på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Den Blå Planet ved å hjelp av en av metodene nedenfor: Se våre utvalgte hoteller i Den Blå Planet; Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Den Blå Planet; Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Den Blå Planet. Gå på opdagelse på Den Blå Planet.

RELATERTE BØKER