Mødre i motvind

Mødre i motvind - Øystein Bjørge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Bjørge
DIMENSJON
7,27 MB
FILNAVN
Mødre i motvind.pdf
ISBN
5401103072443

BESKRIVELSE

Mødre i motvind handler om kampen for tilværelsen i ei lita grend i Sigdal i Buskerud. Her i Nedalen ble det ryddet land på 1500-tallet, og etter hvert vokste det opp et lite samfunn i dette dalføret. De som bodde her eide ikke gårdsbrukene selv, men var leilendinger. På begynnelsen av 1700-tallet var gårdene eid av Iver OLssøn Kolsrud, som på den tida var Sigdals og Eggedals rikeste mann. Tre sterke kvinner står sentralt i romanen: Birgit i Ålia, hennes datterdatter Kari og Karis datter Helga. Gjennom fire generasjoner følger vi dem i kampen mot underernæring som ofte gikk hardest ut over de yngste - med en tidlig død som konsekvens.

Det å lede endringsprosesser blir derfor en krevende, men spennende utfordring. Jeg skal her gi dere en liten smakebit på hva dette kan dreie ... Berlingmuren er et faktum.

Helge Bråthen . Mestring i motvind: En kvalitativ studie av resiliens hos personer utsatt for kritisk medieomtale.

RELATERTE BØKER