Kraften

Kraften - Naomi Alderman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naomi Alderman
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Kraften.pdf
ISBN
9915636158947

BESKRIVELSE

Hva vil skje om kvinnene får makten i egne hender? En dag oppdager kvinner over hele verden at de har en ny kraft: Hendene deres kan skyte elektriske ladninger - med et lite knips kan de påføre andre mennesker støt, lammelser, grusomme smerter - til og med død. Klodens menn må plutselig innse at de ikke lenger har kontroll. Fra nå av er de prisgitt kvinnenes makt: Jentenes Dag har kommet. Men hva gjør kvinnene med makten de har fått - og hva gjør makten med kvinnene? En åndeløst spennende futuristisk triller, en fengslende og flertydig roman, og en svimlende utforskning av makt og kjønn. I romanen møter vi fire skikkelser forskjellige steder i verden - tre kvinner og en mann - som alle får livene forandret av kraften. Hva gjør den nye makten med dem? Hvordan forandres samfunnet, menneskene og forholdet mellom kjønnene? Og er det endelig mulig å bygge en rettferdig verden, nå som mannens undertrykking er borte? Kraften er en intens leseropplevelse - som vil få deg til å se på verden med nye øyne.

- Ikke undervurder kraften i sinte barn. Vi er sinte og frustrerte, og det er gode grunner til det ... Alt om kraften i PlayStation 5 DÅRLIG NYTT: Sony har avslørt mange nye detaljer om Playstation 5, blant annet at du kan glemme snakk om mulighet til å spille alle PS-, PS2-, PS3- og PS4-spill ... Kraften.

Cellene i hvert individ inneholder levende mikroorganismer som kalles midi-klorianer.Disse cellene kan kommunisere med Kraften, men for at et individ skal kunne dra nytte av midi-klorianenes kontakt med Kraften ... Kraft er i fysikken en påvirkning på en gjenstand som kan deformere gjenstanden, for eksempel klemme den flat eller strekke den endre bevegelsestilstanden til gjenstanden Det å endre bevegelsestilstanden kan være å sette gjenstanden i bevegelse, eller endre retning på bevegelsen, eller endre farten gjenstanden beveger seg med.Kraft er et sentralt begrep i fysikken. Kraften.pl to polski producent opakowań kartonowych z ponad 20-letni doświadczeniem w produkcji. Oferuje wysokiej jakości pudełka kartonowe w atrakcyjnych cenach.

RELATERTE BØKER