Er jeg god nok?

Er jeg god nok? - Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Er jeg god nok?.pdf
ISBN
5767458380350

BESKRIVELSE

Er du redd for å gjøre feil? I denne boken møter du Nora og Andreas. De er begge litt sjenerte og tilbakeholdne, og de er redde for å gjøre feil. De liker heller ikke å prøve nye ting. Historiene i boken handler om hva som er vanskelig for Nora og Andreas. De opplever ofte at situasjoner blir utfordrende og at de blir lei seg. Men de øver seg også på å gjøre nye ting og tørre å gjøre feil. Da opplever de at det blir litt lettere. Til hver historie er det spørsmål som kan brukes som inngang til samtaler om selvkritikk og perfeksjonisme. Bokens etterord er skrevet til den voksne som vil prøve å forstå og hjelpe barn som holder seg tilbake, og hvordan de kan øve seg på å møte utfordringer og ukjente situasjoner. Les mer om Digitale barn på Barnevakten.no

Vår hjertesak er at alle elever i barne- og ungdomsskoler skal få våre workshops gratis for å bli bevisst egen selvfølelse og ha et godt og trygt klassemiljø. Jeg trodde ikke jeg var god nok etter et veldig langt ekteskap og noen år som singel, vurderte ikke noe nytt forhold. Tenkte at det der er jeg ferdig med, for ingen damer liker meg uansett.

På samme måte som når en ser de perfekte hjem, nydelige feriebilder, fristende matretter osv. så begynner avmaktsfølelsen for den slitne lærer å melde seg, og man kan sitte igjen med en følelse av at dette får jeg ikke til, er jeg kanskje ikke god nok likevel? Jeg sliter med å stadig ikke føle meg god nok.

RELATERTE BØKER