Epilepsi

Epilepsi - Karl Otto Nakken | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Otto Nakken
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Epilepsi.pdf
ISBN
6893737962627

BESKRIVELSE

Boka om epilepsi gir en solid innføring i det vi vet om epilepsi i dag. Forfatteren, som er både kliniker og forsker, redegjør for hva epilepsi er, hvilke faktorer som kan utløse epilepsi, og hvilke behandlingsformer som finnes. Boka belyser følgende spørsmål: Hva er epilepsi? Hvordan arter epilepsi seg? Hva utløser, og hvordan oppstår anfall? Hvordan diagnostiseres epilepsi og differensialdiagnoser? Hvilke behandlingsformer finnes? Hvordan er prognosen? Hvordan leve med epilepsi? Boka er skrevet for helsepersonell og studenter som arbeider med mennesker som skal utredes for eller har epilepsi. Den er også et interessant og nyttig redskap for pårørende og personer som selv lever med epilepsi. Forfatteren har utarbeidet en fyldig liste med ordforklaringer og praktiske råd.

Årsaken er ofte akutt underliggende sykdom og skyldes vedvarende elektriske utladninger i hjernen. En person med vedvarende epileptiske anfall trenger rask medisinsk behandling, fordi tilstanden kan skade hjernen og er forbundet med økt dødelighet.

Det er vanlig med tilbakevendende epileptiske anfall, for de som har diagnosen epilepsi. 0,7 prosent av befolkningen har epilepsi.

RELATERTE BØKER