Skogens hemmeligheter

Skogens hemmeligheter - Erin Hunter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Skogens hemmeligheter.pdf
ISBN
9759224778747

BESKRIVELSE

Alliansene mellom kattekrigerne som hersker i skogen, er i stadig forandring. Tidligere venner blir fiender, og noen katter er villige til å gå farlig langt for å oppnå det de ønsker. Ildhjerte er fast bestemt på å finne ut sammheten om det mystiske dødsfallet til den modige krigeren Rødhale i Tordenklanen. Men hans søken etter svar, avdekker hemmeligheter som enkelte mener burde forbli begravet for alltid. KATTEKRIGERNE er en ny serie som har tatt "Harry Potter" fansen med storm. Serien er utgitt i 30 land og solgt i utrolig 10 millioner eksemplarer.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Skogens hemmeligheter (Kattekrigerne 3) Alliansene mellom kattekrigerne som hersker i skogen, er i stadig forandring. Tidligere venner blir fiender, og noen katter er villige til å gå farlig langt for å oppnå det de ønsker. Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no.

Passer til alder: Kattekrigerne bok 3. Forlag: Juritzen jr ISBN: 9788293304357 Utgivelsesår: 2014 Språk: Norsk (bokmål) Format: 125x200 Type bok: Pocket Emne: Katter Bokserie: Kattekrigerne Antall sider: 298 Skogens hemmelighet (Ebok) av forfatter Jorunn Johansen.

RELATERTE BØKER