Om å praktisere fred i en krigersk verden

Om å praktisere fred i en krigersk verden - Pema Chödrön | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pema Chödrön
DIMENSJON
10,96 MB
FILNAVN
Om å praktisere fred i en krigersk verden.pdf
ISBN
7214573304340

BESKRIVELSE

Amerikanske Pema Chödrön, tibetansk buddhist og forfatter, hevder at røttene til aggresjon, hat og krig ligger i menneskets hjerte. I boken understreker Chödrön at måten vi responderer på hverdagslivets utfordringer, enten legger grunnlaget for en kultur preget av vold, eller en kultur preget av medfølelse. Boken er inspirerende og tilgjengelig, og viser på en praktisk måte hvordan vi kan jobbe for fred.

november 561), på fransk også omtalt som «den gamle» (le Vieux), var konge av frankerne, og en av de fire sønnene til Klodvig I fra merovingerdynastiet.Brødrene til Klotar var Kildebert I, Klodomer og halvbroren Teoderik I.. Selv om Klotars far hadde forent frankerne for første gang, hadde hans far i henhold til germanske tradisjoner fordelt sitt rike ... En krigersk verden.

3.8K likes. ~ Livsfilosofiske impulser ~ Flux har tidligere utgitt tidsskriftet med samme navn.

RELATERTE BØKER