Og nå skal jeg dø

Og nå skal jeg dø - Kjell Erik Strømskag | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Erik Strømskag
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Og nå skal jeg dø.pdf
ISBN
2354343613770

BESKRIVELSE

Hvilken omsorg, behandling og pleie har vi gitt de alvorlig syke og døende i Norge. Og hvilke medisinske, filosofiske og religiøse ideer er denne pleien basert på? Norsk Hospicebevegelse og palliasjonsfaget har en kort men på mange måter dramatisk historie. Historien er preget av motsetninger, det gjenspeiles blant annet i profesjonskamp, kamp mellom sterk medisinsk utvikling og omsorg for de menneskene det ikke kan gjøres mer for kurativt, spenningen mellom aktiv dødshjelp og god lindring og av sterke personligheter som var offentlige aktører. Kjell Erik Strømskag er overlege i anestesi ved Fylkessykehuset i Molde og professor II ved Institutt for kreftforskning og molekylær medisin. Han har tidligere utgitt Et fag på søyler. Anestesiens historie i Norge (1999).

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Det sier meg at du nå har det veldig tungt nå.

Jeg har opplevdt dette sikkert en million ganger. Det var en periode hvor jeg var redd for å være langt borte fra St.olav fordi jeg trodde at jeg skulle dø så mange Jeg har heller ikke korrigert dem som med hundre prosent dødelig diagnose har sverget på at de skal overleve, at de skal vinne denne kampen.

RELATERTE BØKER