Historien om Jesus

Historien om Jesus - Halvor Moxnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Moxnes
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Historien om Jesus.pdf
ISBN
4933073269022

BESKRIVELSE

Moxnes følger opp suksessen med Historien om Det nye testamentet. Hvordan blir Jesus presentert i Bibelen? Og hvordan er de bibelske tekstene blitt lest og brukt fram til i dag? Moxnes er en anerkjent bibelteolog internasjonalt. I denne boken gir han oss også et innblikk i Jesusbruken i nyere norsk kunst og kulturliv, som i kapitlet «Jesus i Norge. Fra Arne Garborg til Bjørn Eidsvåg».

«Du skal gi ham navnet Jesus» sa engelen, «og Gud skal kalle ham sin sønn.» Følg den bemerkelsesverdige historien om hvordan Bibelen har blitt bevart. Undersøk bevisene for at Bibelen er historisk nøyaktig og pålitelig. Kjøp 'Historien om Jesus' av Halvor Moxnes fra Norges raskeste nettbokhandel.

To steder i verket omtaler han Jesus. I bok 20 skriver Josefus: «… og brakte foran dem Jakob, som var broren til Jesus, han de kaller Kristus». Og selv om det naturligvis er arkeologisk umulig å fastslå at gravkammeret er stedet hvor en jødisk mann ved navn Jesus fra Nasaret ble gravlagt, ifølge Det nye testamentet en gang mellom år ... Kristendommens historie er historien om kristendommens og kirkens utvikling og endring fra sitt utgangspunkt i Jesus-bevegelsen innenfor jødedommen på begynnelsen av vår tidsregning og fram til vår egen tid.

RELATERTE BØKER